Najnovšie recenzie zo sekcie Náradie na bicykel
Jednoduché požívanie, rýchlo stiahnete, resp. nahodíte kazetu na orech. Použité na kazetu Shimano HG a SRAM PG 1210.
- pekne spracované , vyzerá" bytelne"urobený
- ešte som ho skúšal len v domácich podmienkach , obstál na výbornu,recenzie z internetu boli podĺa mńa pravdivé
- ak by hliníkové púzdro malo trochu sofistikovanejšie otváranie,nenahneval by som sa,ale to ani nepotrebujem,ale dá sa využiť na pár dronností pri tripe
výborná kúpa,urobil som si radosť z kvalitného produktu,odporúčam!!!
- 2v1 = auto ventil aj galuskový
- možnosť použitia aj na kompresorovú hadicu
Kvalitu spracovania nehodnotím lebo to chce čas a viac použití ;) Keďže je to plast dúfam že to vydrží aspoň dva roky :D
- Rýchle meranie reťaze.
- U nitovača nebol náhradný spin aj keď tam mal byť.Podľa mňa ho niekto vybral a asi zabudol dať naspäť.Miesto kde mal byť bolo uzatvorené ale prázdne.Ďakujem!
Produkt ok ale chyba osoby ktorá ho balíla, že nekontroloval či nič nechýba
- nepasoval
produkt nepasoval na bmoju hrúbku kotúča ale peniaze mi vrátili
- za kvalitu sa oplatí priplatiť , dobre sa sním pracuje je masívny, a hlavne presný takže dúfam že už žiadne zlomenie nehrozí
Velmi dobra cena
- Praktická veľkosť
- Dá sa nosiť na kľúčenke
- Jednotlivé nástroje idú veľmi ťažko vytiahnuť, ale to by sa časom mohlo poddat
Spokojný
Spokojný s produktom
- meria presne
- vysoká cena
- masívny a väčšinou stačí. ak nie, tak pomôže zverák.
Park Tool PT-TR-1
Pridané: 10. októbra 2024
(naposledy upravené 10. októbra 2024)
Zakúpený v MTBIKER shop
Nepoužité, montpaky vyzerá pevne
- Jednoduchšia práca pri prezúvaní gumy.
- Je to ideál na doma, alebo ak človek so sebou nosí väčšiu brašňu či ruksak na dlhšie výlety kde si nehodlá riešiť odvoz do servisu.
Trochu väčší sťahovák, nezmestí sa do bežnej prťatej brašničky na náradie alebo do bitonového púzdra na náradie.
Bleedkit Shimano Workshop
Pridané: 9. októbra 2024
(naposledy upravené 9. októbra 2024)
Zakúpený v MTBIKER shop
Kvalitne spracovany set, neobsahuje rukavice.
Este nepouzite, ale dobre mat vo vybave na cestach..
Super montpaky mám ich v každej podsedlovej kapse na všetkých 4 bicykloch sú skvelé odporúčam každému
- Praktický, skladný.
- Bez puzdra.
- nekvalitný materiál, ani jedno použitie nevydrží
Toto náradie by som už viac krát nekúpil, veľmi slabý, nekvalitný materiál, zdeformovalo sa hneď pri prvom použití.
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »